Voordelen Mind-Walk

Mind-Walk training Tholen

Een moment helemaal voor jezelf, je trekt je wandelschoenen aan en je kunt al beginnen. Weer of geen weer, met een positieve mindset kun je de wereld aan! Een wandeling in de natuur, je gedachten op de vrije loop. Een snelle looppas of een vertraagde wandelpas en je komt tot rust!

Alles wat je bezighoud geef je aandacht en kan je loslaten, het schept ruimte. Het maakt je hoofd leeg. Wandelen kan tot creativiteit leiden en ideeën om tot oplossingen te komen. Het werkt inspirerend, geeft levensvreugde en plezier. Tijd nemen voor jezelf, door stil te staan met de dingen die je bezighouden. En de emoties die naar boven komen bewust te voelen. (mindfull)

We ervaren veel stress momenteel in de maatschappij. Is het je weleens opgevallen dat je heel veel dingen onbewust doet?

  • We eten zonder te proeven
  • We kijken zonder echt iets te zien
  • En we horen zonder echt te luisteren

We zijn niet aanwezig in ons lichaam. Ons lichaam doet van alles en “wij’ zijn ergens anders. We leven op de automatische piloot. Je leeft te weinig in het hier en nu. Zo mis je dingen in het leven die juist de moeite waard zijn!

Door Mind-Walk ga je stress beter reguleren, je fitter en energieker voelen, je gaat beter functioneren, beter slapen, meer geuren en smaak ervaren, meer details zien, bevordert positiviteit en veerkracht het doorbreekt het patroon van de automatische piloot, balans tussen lichaam en geest.

Dus lijkt het je wat om bewuster te gaan leven in het hier en nu?

Geef je dan op voor een cursus Mind-Walk om je weer bewust te maken van dingen die de moeite waard zijn in het leven.

Recharge jezelf in 10 outdoor-trainingen.

Contact
Telefoon: 06 - 14278492
Adres
Klaverveld 15
4698PS Oud Vossemeer
Mind-Walk logo
Lr Health & Beauty
Lr logo