Mind-Walk Tholen - Wandel jezelf in balans

Mind-Walk Tholen verzorgt een outdoor-training van 10 meditatieve wandelingen van 3 tot 5 km, met elke week een nieuw thema! In deze training wordt het beste gecombineerd op het gebied van beweging en ontspanning.

Een nieuwe manier van onthaasten, en je levensstijl te verbeteren! Mind-Walk zijn meditatieve wandelingen, gecombineerd met invloeden, vanuit de Yoga, Tai Chi en Mindfulness.

Tijdens de Mind-Walk worden wandeltechnieken aangeleerd, er komen ademhalingsoefeningen en mediatie aan bod. Wat Mind-Walk uniek maakt zijn de diverse thema’s gericht op de persoonlijke ontwikkeling uitgevoerd in de natuur. Op een down to earth en harmonieuze manier worden deze thema’s tijdens de wandeling overgebracht.

De thema’s volgen elkaar in logische volgorde op. Dit maakt Mind-Walk tot een bijzonder Mindfulness-based concept. Tijdens de training ontvang je kleine geschenken om visualisaties tijdens de training te bekrachtigen.

Voordelen

De voordelen van de verschillende stromingen zijn inmiddels wetenschappelijk bewezen. Door naar buiten te gaan worden alle zintuigen geprikkeld en komt er letterlijk ruimte en beweging in je gedachten. Het werkt als een adempauze, een moment voor jezelf in het hectische stressvolle bestaan, zorgt voor een ruimere blik. Belangrijk element is in de natuur zijn, wandelen is een goed manier van ontstressen en geeft innerlijke rust.

Inschrijven cursus Mind-Walk

Om je weer bewust te maken van dingen die de moeite waard zijn in het leven. Recharge jezelf in 10 outdoor-trainingen.

Contact
Telefoon: 06 - 14278492
Adres
Klaverveld 15
4698PS Oud Vossemeer
Mind-Walk logo
Lr Health & Beauty
Lr logo